velkommen  til  tankan  kennel

Tankan Kennel er en liten kennel som driver med oppdrett av papillon og phalene. Vi som driver kennelen er Else og Jarle Hognes,                                                         og vi bor i Namsos i Nord-Trøndelag, Norge. Mange av våre hunder har gjort det meget bra i utstillingsringen.

wpe13.jpg (38364 byte) wpe15.gif (214447 byte) wpe17.jpg (29009 byte) wpe19.jpg (21114 byte) wpe1B.gif (115083 byte)

Om sommeren var tidligere å finne på landeveien med campingvogna på slep etter bilen.Hundene elsket å være med på tur. Over her ser du bilde av to som har funnet seg en plass på bordet, (noe de ikke har lov til). Det ser ut som de koser seg i sola. Til venstre ser du Tankans Stanley, papillon på 9 mnd., til høyre sitter Int Nord uch Tankans Lucky Boy, phalene, 5 1/2  år.

Hundene sprang ut og inn campingvogna som de ville. Vi hadde montert ei stor grind som de holdt seg innenfor. På bildet nr. 2 har Lucky tatt plass i vogndøra.

Dessverre så tillot ikke helsa til Jarle at vi fortsatte med campinglivet om sommeren, så nå er det bare jeg som reiser med fly eller kjører bil til forskjellige utstillinger.

Bilde nr. 3 er av vårt barnebarn Lars Ove sammen med noen valper . Vi ser 2 phalenevalper og 1 papillonvalp. Bilde nr. 4 viser ei som koser seg på senga i campingvogna, nemlig Int Nord Fin uch Tankans Omega. På det fjerde bildet hjelper Omegas brødre, Int Nord uch Tankan's Lucky Boy og Int Nord Fin uch Tankan's Phantom O'The Night, Are Joacim med å spise.

Vi har ikke mer enn 1  kull valper i året, vanligvis på høsten. Valpene er sammen med oss alle fra de er 3 uker gamle, før den tid bor de i valpekassen sammen med moren, og de blir godt vant til husets lyder, barn og andre hunder. 

Hvis du vil lese mer om valper og vårt oppdrett, må du klikke deg inn på de andre sidene.

Vi er medlem av Norsk Miniatyrhundklubb, og vi driver vårt oppdrett i overensstemmelse med klubbens regler for avl. Vi håper at alle som leser dette også har lyst til å vite litt mer om både NMK og papillon / phalene, derfor har vi satt sammen en del informasjon. Du finner linker til venstre på siden.

TANKAN  KENNEL
OPPDRETT  AV  PAPILLON  OG  PHALENE

Else og Jarle Hognes, Solgløtt, Elvalandet, 7800 Namsos

 mailto:else@tankans.com

Tlf: 48 35 06 73 / 99 22 86 58