Nytt fra

Tankan Kennel

På denne siden vil du finne opplysninger om forandringer på hjemmefronten. 

Det vil kanskje også bli opplysninger om  resultater fra utstillinger hundene har vært på.

Valpefødsler kan jo også være noe å ha med.

2009

25.mars.  Nytt år og nye muligheter.  I dag har jeg lagt inn noen bilder på Tankan søm og såpe. Ble litt plunder da internettkoblingen falt ut, men alt ble ok til slutt. 

Vi har aldri hatt så mye snø her ute siden vi flyttet hit i 2001. Fremdeles ligger det over en halv meter på flat mark. Hundene jager heldigvis elgen når den kommer for å beite på frukttrærne, hvis de ser den da. Vi trenger ikke å beskjære, det ordner elgen med. 

2008

Nå har jeg i hvertfall begynt å redigere hjemmesiden. Det ble en del feil til å begynne med, men jeg kom da inn i det etter hvert.

9.april.  I dag har jeg tatt i bruk mitt nye domene: tankans.com . Ny epost-adresse er else@tankans.com .Jeg har også forandret utseendet på nytt-siden. Jeg skal fortsette med å redigere hjemmesiden, har jo tid til det nå som jeg er AFP-pensjonist. 

23.juni. Nå har vi sagt opp telefonabonnementet hos Telenor. Nytt telefonnummer hjemme blir:  48 35 06 73- 

I drivhuset vokser det godt. 

Det ble laget mye tomatsuppe nå i høst. 

Siden i sommer har både Omega og Emma forlatt oss. 

I november og desember var jeg på mange små julemesser. Salget gikk strålende.

2007

Dette året ble det store drivhusåret. Vi sådde og plantet, og resultatet ble veldig velsmakende og pent å se på. Vi ordnet en fin sitteplass foran drivhuset, og der satt vi mye i løpet av sommeren.

Jive fikk 3 valper med Lucky. To av de har vi beholdt, mens en flyttet til Korgen.

2006

Dette året hadde vi ingen nye valper. V satte opp et drivhus om høsten. Vi skiftet også ut stuevinduene .

2005

Påsken 2005 kjørte jeg til Sverige og hentet Jive, Molargårdens Jive. Hun er etter Tankan's Ufo og Molargårdens Hova. I juni kom "Gullet" ,Tankan's Country Girl, til verden. Hun er etter Stanley og Zarrah. Jive ble stor, men ikke for stor, mens Gullet  er liten og kompakt.                                                                                                                     

I 2005 bygget vi også et lite redskapshus og et søppelkassehus. Nå er det  6 hus på gårdsplassen. 

2004

I 2004 klarte Stanley å tyvparre seg med Tia, sin søster. Det skjedde i løpet av et halvt minutt , så satt han der. Resultatet ble 3 fine valper som ble solgt  som kosehunder uten papir.

I 2004 ordnet vi også med "det glade hjørne", en utplass ved innkjørselen til huset vårt. Vi satte også opp ny dobbelgarasje.

2003

28. desember 2003: Det blir laaangt i mellom det blir noe nytt!  Jeg må skjerpe meg og være flinkere til å oppgradere hjemmesida.Siden forrige gang har både Ginnie, Trophy og Movie Star vandret til de evige jaktmarker.

Ædda Bædda, valpen etter Omega, har flyttet til Leksvik. Zarrah, valpen etter Tia, ble boende her hos oss. Hun mangler nå bare et lite cert for å bli N uch.

Stanley klarte å ta kennelcertet i Tromsø i høst, så nå kan han kalle seg N S uch Tankan's Stanley.

Tia fikk to valper høsten 2002. En bor nå på Kolvereid, og den andre bor i Finnmark.

Vi har satt opp en hytte på eiendommen, så nå er det greit for barn og barnebarn å komme på besøk og ligge over.

2002

16. februar 2002:  Endelig blir det noe nytt på denne siden.   

Siden sist har Rosa flyttet til Oslo, og vi har flyttet til Vikan på Elvalandet, ca. 2 mil fra Namsos. Gode veier og stille og rolig.

Omega og Tia Maria har fått en tispevalp hver. Vi skal beholde de valpene.

Ypsilon har flyttet til Bodø. Her hjemme er det nå bare 7 hunder, 3 er veteraner.

Lille Hera er død. Hun fikk antakelig hjerneslag og ble lammet i nesten hele kroppen. Hun ble 11 år.

På utstillingsfronten har det vært stille. Rosa ble 2btk i Oslo i august, mens Stanley ble 3vk med ck på samme utstilling. Det var siste utstillingen vi var på i 2001.

Jeg får prøve å være litt flinkere i år med å oppgradere hjemmesiden. Noen nye bilder finner du på bilde siden.

2001

1. mai 2001: Stanley fikk cert og ble BIR og res BIG på utstillinga i Rissa!

17. april 2001: Ingen utstilling på One den 1. mai, hun har brukket  den ene fremfoten. Heldigvis var det et ukomplisert  brudd, men hun må gå med skinne i 4 uker.

15. april 2001: I dag har jeg vært ute og gått med lille Ypsilon. Første gangen i band, men det gikk utrolig bra. Vi må jo trene til vi skal på utstilling 1. mai.

Uke 13-14-15 2001: Løpetid på 4 tisper. Ingen skal pares. Hannhundene er litt urolige, men det går bra. 

17. februar 2001: Tispevalpen flyttet til Grong i dag. Der får hun selskap med to godt voksne papillondamer. Hannvalpen har vi beholdt selv.

2000

23. desember 2000: Tia Maria fikk to valper. Far er Tankan's Mad Max. 

30. sept. 2000: Nå er valpene solgt. Vi har beholdt en tispe selv. Hun heter Tankan's X-tra One. Det skal bli spennende å se hvordan hun og de andre vil utvikle seg. De var veldig fine ved to mnd. alder.

9. sept. 2000: Vi var i Stavanger på utstilling. Rosa ble BIR og fikk cacib. Stanley ble 2vk med ck.

5. august 2000: Rosa og jeg var i Kemi i Finland på utstilling. Rosa fikk cert, cacib og hun ble BIM. Hun har nå nok cacib til å bli internasjonal champion.

20. juli 2000: Valpene etter Omega og Ante kom til verden. Det ble 3 tisper og 1 hann. Alle har fint bliss. De er veldig fine.

9. juli 2000: Rosa fikk cacib og ble BIM i Skellefteå.

8. juli 2000: Rosa fikk cacib og ble BIM i Piteå

4.juni 2000: I går var jeg i Sollefteå i Sverige på utstilling. N uch Tankan's Rambling Rose fikk cert og ble dermed også svensk utstillingschampion. Rosa ble også BIM, BIR ble Vittoria's Kiss of Fire.

20.mai 2000:  I dag ble Int Nord Fin uch Tankan's Omega paret med Nord uch SV-96 NordV-99 Macrodahls Antonio. Tiden vil vise om det blir valper eller ikke. En spennende kombinasjon!

5.mai 2000: I dag har jeg lastet opp den nye siden med bilder og stamtavler.

28.april 2000: I dag gjorde jeg om åpningssiden. Fant et bilde av Mango's Can-Can og Int N S uch Tankan's Bishi, mor og datter. Bishi var født av papillon-foreldre, men ble phalène. 

10.april 2000 : I går var jeg i Bergen på hundeutstilling. Det var 3 phalener. Tankan's Rambling Rose fikk cert, cacib og BIR. Hun ble også champion. Bilder finnes på bildesiden.

02.april 2000 : Ny gjestebok og ny teller

01.april 2000: Nye linker er lagt ut.

20.mars 2000: Noen nye bakgrunner.

18.mars 2000: Jeg har gjort om historikksiden litt.

8.mars 2000: I dag har jeg lagt inn noen nye bilder og laget denne siden.